18 Eylül 2012 Salı

Bir esek , bir tavsan , bir aslan, bir salyangoz ve bir kuzu

Gecen gun kendi kendime kecelerle terapi yaparken - ki bence en mantikli terapi bir de ustune ustluk para kazaniyorsunuz-   kendime "ulen ben iki yildir bu kecelere neden bu kadar sardim ki" diye sordum. Cevabini da cok dusunmeden buldum.

Inninini niiin cevap geliyor :   Yasadigim sehirden.  Efendim nerede yasiyorum: Iskece. Is+kece!..  Bana kaderimin bir oyunu mu bu bilmem :))

Neyse bu onemli aciklamadan sonra ben baslik konusuna  doneyim. Bir esek, bir tavsan, bir  aslan , bir salyangoz ve bir kuzu bir araya gelirse ne olur?

Fotograflarla  tumevarim  yapalim. Bir esek,


                                                              bir tavsan,



bir aslan ( aslanin fotografini bulamiyorum idare edin ),

bir salyangoz,

ve bir kuzu .




Simdi hepsini topluyoruz, siraya diziyoruz  ve ortaya soyle bisey  cikiyor:






Sonra da sevdigimiz arkadaslarimizdan birinin oglu icin  hediye ediyoruz. 
O da penceresinin  kenarina asiyor. 

Hepsi bu kadar ! 









17 yorum:

  1. Resimlere bakinca bir ilham geliyor hadi sende dene bak ne guzel rengarenk ve eglenceli diyorum.... diger yanim kim ugrasacak, once dikis dikmeyi ogren sonra, battaniye orecegim basladim baslayacagim ipleri aldim ama tum ilham perilerim kacti gitti, velhasili gelirlerse bi zahmet bana gondersen cok ikrama gececek :))

    YanıtlaSil
  2. elde dikis dikmekte bir sey yok. Ben eskiden corabimin sokugunu bile dikemezdim. Ama eger battaniye icin bir ornek isterseniz "entrelak" denen modeli siddetle tavsiye ederim. Hem cok keyifli hem de battaniyeye cok yakisiyor.

    YanıtlaSil
  3. bu arada ilham perileri hep basimin ustunde birkacini size gonderdim bile.

    YanıtlaSil
  4. Netten baktim simdi modele, yakin arkadasim bu isi cok guzel yapiyor, pint edip gosterecegim modeli kendisine :) periler hemen gelsin adresime bekliyorum :DD cok selamlar....

    YanıtlaSil
  5. Ben essegi cok begendim :-) Yani hepsi cok guzel ve kompozisyon harika olmus ama essek bir yanaaaaa digerleri bir yana :-))))

    Entrelak'da ayri bir deli posteki isiymis haaa, cok guzel ama sihir gibi bir orgu ?!?

    YanıtlaSil
  6. Entrelak yaparken kenarlara ve bitise dikkat ettikten sonra hic bir zorlugu yok hatta birden bitiyor cok da zevkli. Kalin ip ve kalin sis kullanin bana dua edeceksiniz. Ben bir suru bebek battaniyesi ordum bu teknikle. P.s. Periler geldi mi?
    Basakcim essek senin olsun o zaman. Ben Oz ile konusayim sana bir sey gonderecegi zaman icine o gri essegi de koyuverelim, anahtarlik yaparsin. Bu arada diger bloguna girdim dun cok keyifli idi neden daha fazla yazmiyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Dilara Entrelak ile ilgili bit post sart oldu gibi ne dersin? kalin siste almistim iplerimde hazir, periler essege binmis bugun yarin gelir gibi :DD

      Sil
    2. Hmmm evet dogru soyluyorsun. Bu hafta sonu Selanik'te sergi var oradan donuste hemen adim adim entrelak diye bir post yapayim. Zaten evde orulmus bekleyen bir battaniye de var en azindan bitmis halini de gosterebilirim.

      Sil
  7. Aldigimiz en guzel hediye oglumunnodasina renk katti ellerine saglik dilaracimm

    YanıtlaSil
  8. bende esssegi ve kuzuyu çok begendim:) çok guzelmis butun halide Dilos:)

    YanıtlaSil
  9. Minis gule gule kullanin kuzum. Bestecim su essekten epey yapmam gerek anlasildi.

    YanıtlaSil
  10. Diloş'a özel not: Xaroula benim için bir isim günü icat etti ve o günün adı Agia Nostalgia (böyle bir Azize yok, boşuna arama çünkü biz uydurduk), kutlanacağı gün ise 6 Şubat.

    =)

    YanıtlaSil
  11. hahaha iyiymis Oz. 6 subat isim gunleri takvimime not edeyim ben bunu.

    YanıtlaSil
  12. Baaaaaa! Yaa ben dogum gunu bile ezberleyemiyom bi de isim gunu mu cikti simdi yaaaa!!!!!! Banane yazili uyari bekliyorum :-) Esseklik etmeye devam :-)

    Dilaracigim, zahmetler edersin essegi mim koyalim, bulusunca kendin ver ha ne dersin? Bence guzel olur :-)

    Obur blog hayata geri donecek insallah, ben bir otursam masa basina :-) Bakma ama her telden caliyorum, bir de amacim olmayinca yapacak sey bulamiyorum cunku gereksiz ivir zivir dusmaniyim, islevi yoksa sus diye dekor diye esya tutamam ;-) Fakat simdi yilbasi ve x-mas hediyeleri var calismam gereken, o yuzden gaza gelmis olabilirim :-)

    Bu arada yaptiklarimi begenmis olman onurdur benim icin efem -hihi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basakcim yasadigim cografyada insanlar kendi dogumgunlerinden cok isim gunleri kutlanir. Ezberleyeceksin cikar yanin yok.
      Tamam essege mim koyduk bakalim kismet ne zamana?
      Hadi obur bloga bekliyorum hazir yilbasi - xmas filan geliyor. Eger model filan istersen yollayayim. ( arka fonda calan sarki: "bas gaza askin bas gazaaaa nirim nirim .."Ayrica tabii ki begenecegim ne diyosun!

      Sil
    2. Evde kaynana/hasari velet/koca rollerini basariyla gerceklestirebilen bir dostum var anacim, nefes aldirmiyor bu ara! Yarin aksam itibari ile masama oturacagim! Bu aksam iki tane tespihi vardi surekli kopan onlari tamir ettim, kismen mutluyum :-)

      Ve evet o sarkiyi hic dinlemeden Atilla atalay sayesinde cok severim hahahaha, bu mizah dergileri olmasa Turkiye'den bi haber olacagim zaten!

      Sil
  13. Çok güzel çalışmalar. Başlığı okuyunca acaba sonuç Bremen mızıkacılarına kadar gider mi diye düşündüm.
    Güle güle kullansınlar.
    Ellerine sağlık, sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...