6 Eylül 2012 Perşembe

Keyifli isler

Kece islerken o gunlu halet-i ruhiyeme gore davraniyorum.  Eger elimde siparis yoksa ve tamamen ozgursem o an aklima ne geliyorsa onu yapiyorum. Zaten en guzel seyler de o zaman cikiyor.

Bu ufacik panonun hikayesi de farkli. Once Leo icin bir hediye kalemkutusu yapayim dedim, postaya koyup  gonderdim. Ama yolda mi burada mi bilmiyorum, kayboldu.  Inat ettim tekrar gonderecegim derken.. bu sefer Leo'nun annesine de bir hosluk edeyim dedim. Eger hala haberi olmayanlar var ise Beste'nin blogu icin tik tik:   http://bestebonnard.blogspot.gr/

 Sonucta bir pazar gunu ogleden sonrasi elimden bu cikiverdi. Yastiklarla birlikte kargolanip gonderilmeyi bekliyor simdi ama once yastiklar bir bitsin hele :)


25 yorum:

  1. cock ama cok guzel olmuslar canim benim nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum:=)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş buu :) kasnağa bayıldım. Ne kadar ince çalışılmış. Çok güzel, çok sevimli gerçekten.
    Ellerin dert görmesin :)

    YanıtlaSil
  3. Beste'cim ne demek. Begendiysen bu bana yeter de artar bile. Deniz begeniler beni nasil memnun ediyor anlatamam. Hemen daha guzelini yapmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. tek kelimeyle muhteşem! Ellerine sağlık Diloş. Bestem, uğurlu ola =)

    YanıtlaSil
  6. Oz sana da yapiciiim biliyorsun.

    YanıtlaSil
  7. salyangoz yaptın ya bana kuzum!
    ama hayır demem tabi =) =)

    YanıtlaSil
  8. Dilaracigim, ben, evin delisi, ozlemakinin puskulu Baris Basak :-) Nasil sevindim blog actigin icin anlatamam, o kadar cok dinliyorum ki seni ve yaptiklarini Ozlem'den, yerimde zipliyordum 'soyle su kiza blog acsin, sor bakayim biz acalim o devam etsin istermi' diye :-)

    Hayirli olsun sekerim, harika isler yapmissin, devamini gormek icin sabirsizlaniyorum, bakma benim blog isinden anladigim yok ama yardim gerekirse tezahurata hazirim :-)))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Hoşgeldin Dilara, ellerine sağlık cidden çok şirin bir çalışma olmuş ama biz de kıskanırız şimdi ;) Sevgiler...Bu arada, dikkat ettim de yukarıda Evin Delisi, aşağıda ben Evin Kedisi hahahahaa!

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Basak'cim. Aynen ben de seni Ozlem'den bolca dinliyordum nihayet karsilastik ve tanistik. Iste actim blogu sorma pek de hevesliyim. Elde malzeme cok malum bir yildan beri kecelere doseniyorum. Aslinda yaptiklarim gercek kece sanatiyla ilgisi olmayan seyler ama yakinda ona da baslayacagim. Simdilik sadece oyalaniyorum diyelim.
    ( teknoloji ozurlu biri olarak ben de blogdan filan pek anladigimi soyleyemem.ama yapicaz biseyler ) Stay in touch sekerim :)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Evin Kedisi. Cidden ilginc bir tesaduf olmus evin delisi, evin kedisi.:)) Begenilerinizi herkese, sikayetlerinizi muessesemize soyleyiniz efendim.:P Ama kiskanmayiniz dunya kucuk. Begendiginiz ne olursa Yunanistan'dan BAE'ye yollanir hemencik.
    Sevgiler benden de...

    YanıtlaSil
  12. Nihayet karşılaştınız ya pek keyifliyim kendi payıma =)

    YanıtlaSil
  13. ooo ekip toplanmis:) kedililer de toplanmis diyebiliriz:) ben karistiriyorum bazen blog roll'da bakarken evin delisi ile kedisini sayfa acilinca anliyorum karistirdigimi;)

    YanıtlaSil
  14. Tesekkurler Nihan, hosbuldum :)

    YanıtlaSil
  15. Şahane olmuş. Elişine meraklı birisi olarak tüm kalbimle tebrik ediyorum. Keçe tekniğini bilmem ama onunla ilgisi yoksa yepyeni bir teknik icat edip bundan haberiniz yokmuş gibime geliyor. Hem Özlemaki'nin hem Beste'nin takipçsi olarak burayı da takip edeceğimden emin olabilirsiniz. Blog dünyasına hoşgeldiniz. O kadar atla deve değil. Süper-teknolojik-süpersonik olmaya gerek yok. Ufak ufak hergün birşeyler keşfederek kısa zamanda çözersiniz. Sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  16. Tesekkurler. Vallahi bilmiyorum yeni bir teknik kesfettim mi ama kafama gore bodoslama yapiyorum bazi seyleri . Eger cidden teknik kesfettiysem adimla anilsin isterim efem :)
    Ben de sizin blogu takibe aldim hatta -orgu profesoru olmasam da - yorum bile yazdim.
    Benden de sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Ben yokken ne kaynatmissiniz beyav! Hosuma gitti aslinda cekistirilmek hehehehe.

    YanıtlaSil
  18. Hastasıyım keçe sanatının bir Hollandalı abla İstanbul'da ders veriyordu bu ne yaman oksimoron Allam :)) dedim ki Başak var, Özlemaki var, Beste var Bolat niye takip etmiyor bu loğu hayret sonunda oldu be :)) hayırlı olsun efem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Digna'dan bahsediyorsunuz. .Onumuzdeki ay ben de baslayacagim :) Cuma'ya kadar ben biraz yogunum.Etime buduma bakmadan yuklu siparis aldim uykusuz gecelerim oldu. Cuma gununden sonra bombardimana baskayacagim hazir olun. .. Ve hosgeldiniz sefalar getirdiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...