10 Eylül 2012 Pazartesi

Kitap kurtlari icin...

Gunaydin,

Evet calismam lazim biliyorum. Ama ciddi bir tempoyla  calisiyorum. Ev bebek uretim merkezi gibi. Gercek degil mecazi  anlamda :)  Eh arada bir mola verdigimde de iki satir karalayayim dedim.

Kitap okumayi seversiniz degil mi? Ben bayilirim. Okumayi ogrendigim zamandan beri de okunacak ne bulursam degerlendiririm. Ansiklopedi , kitap, dergi, mizah dergileri, cizgi roman. Hatta eger o anda bir misafir banyosunda isem ve okuyacak bisey bulamazsan deterjan - sampuan ambalajlarini filan okuyorum. Biseyler okumadan da uyuyamam zaten.

Kitaplari seven kitap ayraclarini sevmez mi? Bazilari gereksiz bulur. Hatta Spielberg " eger bir kitap ayraci  icin bir dolar vereceksem  kitabin arasinda bir dolar koymayi tercih ederim" demis. Artik dogru mu degil mi bilemiyorum. Bir dolar harcayip ayrac  koymak en azindan daha estetik.

Ben kendi hesabima kitap ayraci almayi da, yapmayi da cok seviyorum. Keceden de cok guzel oluyor.Aklima neler neler geliyor bir bilseniz.   Elinizdeki malzeme o kadar guzel ki yaraticiliginizi besliyor sanki..

Bunlar benim en sevdiklerimden bazilari..Bence  sizin de hosunuza gidecekler.




12 yorum:

  1. cok ponpon olmus bunlar Dilos:) bende hic birsey bulamazsam deterjan arkasi okurum acaba bir hastalik mi bu? annem cocukken yerdeki gazete parcalrini filan toplayip okudugumu soyluyor:) iyi haftalar kolay gelsin bebek uretiminde:=) mecazi anlamda degil!!!

    YanıtlaSil
  2. Bence bu bir hastalik Beste. Cok aciz kaldigim zamanlarda ben de ilac prospektusu okudugumu bilirim. Sorma cok fertil bi donemdeyim bebek konusunda. Gonca facebooktaki durumuma yorum yapmis ondan alintilayim bayildim: Erdogan en az 3 bebek diyor ben 40 mumin gucundeyim!

    YanıtlaSil
  3. bi kere en güzeli bende =) Diloş'un elinden çıkmış kitap ayracım var beniiim =) 1-2 güne kadar salyangozumu ve ayracımı yayınlayacağım! Artık zamanı =)

    YanıtlaSil
  4. :)) dogru ya Ozlem en guzel seninki. Haklisin zamani geldi.

    YanıtlaSil
  5. spielberg'e katılmıyorum. kitap ayraçlarını ben de çok severim. keçeden ayraçlara bayıldım!

    YanıtlaSil
  6. 40 mumin fikra gibi olmussss, acaip guldummmmm! Kolay gelsin!

    Bu dediginiz hastaliktan bende de var, ortaokuldayken yaz tatilinde eczanede ciraklik yapmistim, oraya ilac dergileri gelirdi, onlari okuyup dururdum, birgun bir ilacin kullanimi konusunda ahkam kestim herkes delirdim sandi beni :-)))

    Kitap ayraclarini ben de cok seviyorum ama almanin sonu yok ve ben gercekten sinirlarini bilmeyen bir insanim o yuzden tutarim kendimi genelde, bazen de kendi kendime uydurdugum seyler olur, kordonlu kiyafet etiketlerini filan kullanirim :-) arkadaslarimdan gelen notler, ev ahalisi tarafindan birakilmis komik post-it'ler, resimler, yoldan topladigim yapraklar ayrac olabilir benim icin, bu aralarda dugme ve kurdela ile yapiyorum nereden takildiysa aklima :-)))

    Kece ayraclara bayildim, ne kadar yaraticisin, 'allahim nasil yapmis bunlari' diye baktim durdum resimlere...

    Harikasin :-)

    YanıtlaSil
  7. Alkim tesekkurler. Bu yaptiklarimi sattim ama simdi bakinca ozledim ne de guzel yapmisim gercekten :) Insan kendi yaptigi seyleri kiskanir mi hic? :P

    YanıtlaSil
  8. Basak ayni hastaliktan muzdarip arkadasim. Sanatoryuma yatirilanlar gibi bizi de kutuphaneye filan yatirsinlar bari. Terapi olur belki.
    Ayraclari yaparken ne denli sabirli biri oldugumu farkettim. Yunleri kece ignesi ile tepiyorum yazilari da ayni sekilde yapiyorum. Dedim ya biraz sabir azicik da yetenek .
    Ama begendigine cok se-vin-diim :) Yeyyy!

    YanıtlaSil
  9. Deli posteki sayiyor diyorsun yani! Vallahi helal olsun!

    Bu arada benim eski bir manastiri adam edip kutuphane yapip, Ozlem'le beraber yasayacagimiz hayaline seni de ekleyeyim o zaman, bakarsin gercek olur, rezervasyonu simdiden yapalim :-)

    Tekrar ellerine saglik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basak postekileri saydik birer birer dizdik. Bu arada yap tabi rezervasyonu simdiden.:)

      Sil
  10. mektuplu olan ayraç çok şirin olmuş :) sizi takibe aldım ^^ banada beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim.. Ben de sizi ziyarete gelecegim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...