5 Eylül 2012 Çarşamba

Prenses


Ulkelerden birinde kirmizi baslikli kiz- pamuk prenses arasi bir prenses yasarmis. Tek istegi duvarlarda resminin yer alip  guzelligini herkesin gormesi imis. Ne yapsa ne etse de bu dilegini yerine getirememis.  Gunlerden bir gun kecelerle hasir nesir olmayi seven bir kadin prensesin bu istegini duymus. Almis eline kalemi, patron kagidini, kasnagi , keceleri baslamis prensesin masum yuzunu islemeye.  Dilegi yerine gelen prenses facebook statusune  gore o gun bugundur  mutlu mesut yasiyormus.

Gokten uc elma dusmus. Birini Dilos yemis, birini Sutlac'a oynasin diye vermis, digerini de kece islerken model olarak kullanacak diyorlar. :))

12 yorum:

  1. Ah presesle absladi favorim hayirli ugurlu olsun hosgeldin aramiza :) sutlaca satuni'den selamlar o dun ilk kusunu oldurdu ve bir kedi oldugunu hatirlatti bana malesef!

    YanıtlaSil
  2. Prenses senin tavsiyendi ben de tavsiyene uydum:) Bizim sutoglan ev kedisi ama o da gecen gun kus yakalayacagim diye balkondan dusuyordu.

    YanıtlaSil
  3. :) bugunde hasta kedicik ustan kimbilir ne virusler aldi tabi! bekliyorum guzel kecelerini sevgiler

    YanıtlaSil
  4. kiyamam.. gecmis olsun pisiye.

    YanıtlaSil
  5. hoşgeldin, sefalar getirdin Diloş!

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, hoşgeldiniz.
    Sevgili Beste ve Özlem'den(iki sevgili dostdan) haberinizi aldık.
    Ne güzel el işleri ve içten cümleler...
    Daha sık görüşeceğiz, merakla yeni ürünlerinizi bekliyorum.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Sare Hanim merhaba. Ben de sizi H Kouzinamas grubundaki yazilardan ve Beste ile Ozlem'den giyaben taniyorum. Her notunuz yemek kitabi gibi severek izliyorum.
    Ben de icten yorumunuz icin tesekkurler. Malzeme cok bombardiman yapmayayim diye yavastan gidiyorum.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  8. yaşasın ailemiz büyüyor! =)

    YanıtlaSil
  9. evet yasasin! ( bir duzeltme; "ben de icten yorumunuz icin tesekkur ederim" olacakti. Sakil duruyor duzelteyim dedim. )

    YanıtlaSil
  10. bu prenses elif prensesin odasini süslüyor simdi. dilaracim cok güzel bir blog olmuş. eline, beynine saglik. bu arada acı domates reçelini biz de pek begendik.

    sevgiler,
    arzu

    YanıtlaSil
  11. bu prenses elif prensesin odasini süslüyor simdi. dilaracim eline beynine saglik. cok güzel bir blog olmuş. bu arada acı domates reçelini biz de pek begendik...

    sevgiler,
    arzu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arzu'cum Elif cok daha guzel ve sevimli. Ah bir de beni gorunce cigligi basmasa.. Aci domates receli epey bir hayran topladi. Seneye gene yapicam su domatesler bir ciksin hele.
      Cok tesekkurler bu arada .

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...