31 Ekim 2012 Çarşamba

Delirdim ben!


Aslinda delirdigime ne ben ne de doktor karar verdi. Bugun facebook uzerinde paylastigim bir fotograf sonunda sevgili arkadaslarim bu kaniya vardilar.  Neden oldugunu siz de yazinin sonuna dogru anlayacaksiniz. 

Ama once  baska haberlerim var:
Mesela mesela  kendime yeni bir calisma kosesi yaptim. Salondaki iki koltugu baska bir yere transfer ettim, onun yerine diger yemek masasini koydum. Misafirlerimiz salonun yeni seklini yadirgarlar mi bilmem ama annem gorurse yadirgayacagi kesin. :) 
Yeni masam  karsidaki yesil tepelere karsi. Sonbahar ve kista evimizi ancak yalayarak gecen gunesi bir ucundan da olsa belki boyle yakalarim diye dusunerek masayi pencereye sifir gelecek sekilde yaklastirdim. Ustune en sevdigim masa lambasini, dergilerimi, alet edavati ve ciceklerimi koyunca hersey tamamlandi. Aslinda bu kumas gelinciklerin yerine bir saksi menekse koyayim diyorum ama sagolsun Mia balkondaki saksilarda toprak birakmadi. Cekiniyorum. Oysa ne de guzel olurdu cam kenarinda Afrika menekseleri..

Karsida gorunen her dem yesil tepeleri Ozlemaki cok sever. Zaman zaman cikip yurudugum yesil tepeler. Aslinda  bana bu kadar yakin bir oksijen kaynagi oldugu icin cok sansliyim .



Ufacik bir domuzcuk susluyor masa lambasini. Ucan domuzcuk :)

Yilbasi yaklasiyor ve ben bu yil yilbasi agaci susleri vs vs yapmak icin birazcik gec kaldim. 2 aralikta Selanik'te bir sergi var, yerimizi ayirttim. Bu demektir ki beni uykusuz geceler, bol kahve , sabir ve yaraticilik bekliyor. Butun bunlar biraraya gelebilirse bir mucize de gerceklesecek demektir. 

Gene de ufaktan ufaktan baslayayim dedim. Dun bir- iki modellemeye basladim. Bu modeli baska bir yerde gormedim , annem biz kucukken diktigi elbiselerin roba kismina yapardi. 
Ondan ilham alip  bir deneme yaptim, fena da olmadi. 







Bunun adi "palyaco" 








Sonra bir tane yesil,  





Bir tane de beyaz yaptim. 
Ama yesili begenenler agirlikta...




















Gelelim neden bana deli dediklerine...  Ren geyigi yapabilir miyim diye dusundum, denedim, oldu..  Malum sinir bozucu reklam gibi "hayal ettim yaptim, oldu." Ama benim yaptigim hem sevimli oldu hem de yapim asamasinda koskocaman Fatih Ormani'ni  katletmedim. 


Bu geyiklerin devami gelecek ve tabi ki  bitince de sizinle paylasacagim.

Sahi, sizce de delirdim mi ben???

15 yorum:

  1. Eline sağlık Dilara, geyiklere de toplara da bayıldım. Ayrıca masanın yeni pozisyonu çok güzel, bir yandan çalışır öte yandan yeşile bakmak dinlendirir seni. Keyifle yeni eserlerini bekleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim. Begenmene sevindim. Masanin pozisyonu konusunda bilmeden Feng Shui mi yaptim diye dusunuyorum.
      Onumuz yilbasi bol bol yeni seyler koyarim artik.
      Sevgiler
      p.s. Adsiz olarak not alinca kimin yazdigini bilemiyorum. Ama cok merak ediyorum. :)

      Sil
  2. Ben anlamadim niye delirdigini dusunduklerini!!! Gayet akillica isler yapmissin, yapiyorsun, yapacaksin....Sergi icin basarilar efenim, tak motoru ver gazi sekerim, kalkarsin sen altindan bu isin :-)

    Toplar cok guzel, yapilisi ne kadar zor/kolay bilmiyorum ama cok guzel bir calisma olmus. Herkes gider yesile basak sever beyazi :-))))))

    YanıtlaSil
  3. Basak, delirdigimi Ozlemaki iddia etti :) Takicam motoru vericem gazi ama 3 Aralik sabahi ne durumda olurum bilemeyecegim.
    Toplar ne cok kolay ne cok zor. Biraz sbir ve bolca dikkat istiyor aynen hayat gibi. Beyazin inci taneli olani da var Hele onu daha cok severdin eminim.
    Optum

    YanıtlaSil
  4. Ozlem hanimin ifadesini almak icin sabirla bekliyorum, bayram oncesinden beri konusamiyos, kurdesen doktum burda :-)))) Hayir sanki biz cok akilliyizda sana deli dedi dicem, oyle bir hata yapmaz cunku biz deliyiz, deli olmak ayricaliktir, deliler guzeldir, delilik istisnadir!

    Beyaz ve incili ha? Bak bak bak! Bunlarin resmini bi koyma, dergi mergi yok, kaliptan mikonos yapar yollarim sana valla! LMAO

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahha kaliptan Mikanos mu ? nihhaaaa.. Tamam tamam fotograftan gectim beyaz inci taneli olan senindir.
      Yasasin huni kardesligi!

      Sil
  5. İçinde bir tutam delilik olmayan hayat,eksik bir hayatmış.Bence de delilik bir mertebe,herkes ulaşamaz :)
    Eskiden annemle,teyzemin bana yaptığı elbiselerde böyle boncuklu süslemeler vardı.Sanıyorum adına işkembe deniliyordu.Toplar çok güzel,değişik olmuş,kırmızı renkte çok yakışır diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zamanlar modaydi sanirim robasi bu sekilde isli elbiseler. Ne de cok severdim.
      Bazen gercek delilere ozenmiyor degilim aslinda.

      Sil
  6. Çok güzel olmuş bence yheniyıl süsleri, ren geyiği hepsinden güzel, e içimizde delilik olmasa bu hayat nasıl geçecek... delirmeye devam:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasasin!. Yalniz degilmisim.
      Tesekkurler siz begendikce ben daha cok mutlu oluyorum.

      Sil
  7. Özlemaki hanım geldi nihayet efendim =) Şükür kavuşturana! Diloş, harbiden dellendin sen! Patent alınmalı, acil durum sinyali veriyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozlemaki Hanim vallahi de billahi de sukur kavusturana. Adiniz Ozlem diye sizi hep ozlemek zorunda miyiz efem? Icımde daha neler var ama disari yansiyamiyor sen dua et kece tasarimi seklinde disari cikiyorlar. Nihahahahaha
      Patent olayi icin beni birileri durtmeli..

      Sil
    2. tamam Perşembe itibariyle 2 konu oldu dürtecek =)

      Sil
  8. Eline saglik canim, toplar da geyik de harika! Italya'da hala klasik kiz cocuk elbiselerinde vardir oyle suslu robalar, bal petegi deniyor. Benim kayinvalide hic usenmez gider hemen her yil bulur oyle bir elbise, alir Iris'e. Iris de ayip olmasin diye bir iki giyer ama hic sevmiyor oyle seyleri :))
    Toplarin ben de beyazini sevdim, ama kirmizi da guzel olur :-) Ah vaktim olsa da Noel oncesi Iris ile bir haftasonu otursak, alsak elimize keceleri (ev kullanilmayi bekleyen kece dolu, renk renk), biz de yapsak boyle agac susleri. Kimbilir.. Belki :)

    YanıtlaSil
  9. deli deli kulaklari kupeli ben gormemisim bu postu malum nedenden:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...