1 Ekim 2012 Pazartesi

Posta kutusundaki mutluluk.

Dergi okumayi cok severim. Favorilerim mizah dergileri  ve dekorasyon- craft dergileri. Turkiye'den gelen arkadaslarimin " ne istersin " sorularina ilk cevabim hep Uykusuz, Penguen, Evim, Bayan Yani gibi acil ihtiyaclarim olmustur.
Gecen sali gunu de internette gezerken de  Ingiliz kaynakli bir dergi gordum. O an elimde olsun , sayfalarini cevireyim cok istedim. Ama internetten tek bir sayisi icin siparis verilemiyormus. Aklima Londra'da yasayan Lider geldi. Bir mesaj veeee daha haftasi gecmeden dergi elimde.

 Biraz sonra bir fincan earl grey cay esliginde okuyacagim. Su anda elimde olmasinin keyfini cikartiyorum:)

Sagolasin Lider...


Bu arada gecen hafta sincaplarini yaptigim yastiklar bitti. Basroldeki pisi kucuk kedim Mia olur. 


Yanina baska seyleri de arkadas yapip doogru Fransa'ya postalanacaklar. 


Mia ekstra mamayi haketti bence, siz ne dersiniz?

11 yorum:

  1. yastıklar şahane oldu Diloş. Mia'nın pozları da felaket, pek nazlı yahu =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oz evet cok severek yaptigim islerden bir tanesi oldu. Mia nazlinin da nazlisi. Hayatimda hic bu kadar nazli bir kediyle karsilasmadim.

      Sil
  2. Ellerinize saglik cok guzel olmus, sevgili mia kucak seviyormu? alip kucagima oksayasim geldi, benim kedim dokunulmaktan hic hoslanmiyor....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim. Mia kucak hic sevmiyor en azindan benim kucagimi sevmiyor. Aris'in kucaginda bal gibi de uyuyor. Diger kedim Sutlac tam bir kucak hastasi. Hatta kucagima gelecegi zaman mirlayip kendi kendine konusuyor sanki.

      Sil
  3. Yastıklar şahane, mia süper:)
    Ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler :) Mia miv miv miyavlamaktan ve uyumaktan baska bisey yapmiyordu en azindan simdi burada poz verdi de bir ise yaradi.

      Sil
  4. Dilara dun aldigim bir dergide kece anahtarliklar gordum, hemen aklima sen geldin, resmini cekip yollasammi dedim kendime sonra sen nasilsa biliyosundur diye vaz gectim ama bak seviyormussun bu tur dergileri, belki fikir isine yarar :-)

    Bu arada bu kadar genis internet imkanina ragmen hala dergi'kitap, cisim olarak elimizde olsun, koklayalim, sayfa cevirelim derdindeyiz, pes diyorum kendimize :-)))

    YanıtlaSil
  5. Aynen.. Dergiyi zarftan cikardigim anda hemen acip sayfa aralarini kokladim bagimlilar gibi. Bayilirim sayfa cevirmeye. Onun zevki internette var mi hic?
    Yolla sekerim yolla . Ne kadar fikir o kadar cok esinlenme :P

    YanıtlaSil
  6. Böyle dergilere kim hayir der, bayilirim ben de:)
    Yastiklar muhtesem, yeni sahibi sansliymis. Mia da cok sevimli, cok sakin görünüyor.

    YanıtlaSil
  7. Inanir misiniz Mia acayip sakin. Bazen acaba bir zeka problemi mi var diye dusunuyoruz. Sutlac onun gibiyken enerji doluydu isirilmadik, tirmiklanmamis kol, bacak, koltuk vs birakmamisti. Mia uyuyor, yemek yiyor, su iciyor, kumuna gidiyor, Sutlac tarafindan kovalaniyor, yalaniyor ve gene uyuyor. Belki de disi oldugu icindir.
    Yastiklar icin ovgulerinize cok tesekkur ederim. :) Sahibi sansli mi bilmem ama cok seker biri oldugu kesin.

    YanıtlaSil
  8. Hepsi çok güzel olmuş :)) elinize sağlık

    www.minikyengec.com

    Sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...