22 Ekim 2012 Pazartesi

yeyyyy!

 Bugun Aris oglen eve geldiginde "postadan bisey bekliyor muydun" diye sordu. Elindeki kocaman  zarfi gorunce "ver onu bana verrrr o benim" diye uzerine atladim. Megersem  ekim ayinin 13. gununde  gonlu zengin kendisi  bir deli kadin United States Postal Office binasina gidip  icine sadece iki tane dergi degil de bir suru seyler , daha neler neler sigdirilmis bir zarf postalamis bana..


Icindekilere bayildim, tam da yapmayi dusundugum seylerin patronlari cikti bu kadar olur.

Seviyom lan seni Basak . Opucem kacma!..

11 yorum:

  1. yapar o! kuzucuuum benim.

    YanıtlaSil
  2. Oh ne güzel bir sürpriz Evin Delisi`nden:)

    YanıtlaSil
  3. Bugun sansli gunumdu ogleden sonra her bir isim rast gitti. ( Belki sabah da rastgitmistir ama ben tembellik yapitigim icin farkinda olmamisimdir. ) Evin delisi.. Her eve bir tane lazim.

    YanıtlaSil
  4. Amanin ne cabuk gelmissss! Of daha dolduracaktim o zarfi ama Ozleminki yine gumruge takildi diye korktum! Hos su uyur Basak uyumaz, roketle olsa yollicam onlari ama neyse....

    Sekerim begendigine ve en onemlisi isine yaradigina cok sevindim, artik adres de var, elime geceni yollarim ben sana :-))))

    Opucuklere acigim, buyrun istediginiz kadar opun beni :-)))

    YanıtlaSil
  5. opucuk manyagi yapiciim seni deli kadin :)

    YanıtlaSil
  6. incedir çok dusuncelidir çok gule gule kullaniniz efenim:)

    YanıtlaSil
  7. Tepeme kadar kizardim! benim altin kizlarima ne yapsam az :-))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altin kizlar diyince aklima hep o yasli dortlu geliyor. Guzel bir sifat ama bende canlandirdigi imaj kotu :) Eylemlerinin devamini bekliyoruz o zaman heheh

      Sil
  8. Iyi bayramlar sekerim bu arada, siz de ne kadar kutlaniyor bilmiyorum ama ben kurban yerine pizza kesiyor olacagim onu biliyorum :-)))))

    YanıtlaSil
  9. Valla burada kutlaniyor, malum hatiri sayilir bir musluman nufus var. Ama benim icinden hic kutlamak gelmiyor. Ailemi cok ozledim ve bu bayram gidemiyorum.
    Sana da iyi bayramlar sekerim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...