23 Aralık 2012 Pazar

Cok yasa sen Campaign for Wool :))

Yaklasik bir ay kadar once facebookta arkadasim Kubra'nin sayesinde Campaign for Wool'dan ve yilbasi etkinliginden haberdar oldum. Yaptiklari duyuruda elisi yilbasi hediyeleri yapanlara "yaptiklarinizin fotografini bizimle paylasin, biz de bu yil en iyi 10 urununu secelim" diyorlardi.

Hemen davete icabet ettim , hic durur muyum? Meshur zencefil evimi  (nam-i diger gingerbread house ) gonderdim yaninda Noel Babasi ve geyikleriyle birlikte.


Sagolsunlar onlar da begenmisler, cok guzel ovguler yazip ilk 10 icinde yer almasina karar vermisler.
Merak edenler link icin buraya tiklayabilirler.

Yeri gelmisken bahsetmeliyim, Campaign for Wool, Ingiltere bazli yun ile ilgili, yune asik herkesi ( koyun ureticileri, perakendeciler, tasarimcilar ) biraraya getiren bir organizasyon. bu sektorde mumkun oldugunca kisiyi desteklemeye ve yetistirmeye calisiyorlar. Web sitelerine de suradan ulasabilirsiniz.

Sanirim bir insan icin en guzel hediye yaptigi seylerin begenilmesi, deger gormesi. Daha yolun cok basindayken bu haber bana cok guzel bir motivasyon oldu. Artik cok daha guzel seyler yapmak icin icimde karsi konulamaz bir istek var.

Bu arada cekilisimiz devam ediyor. Hala yeni yil icin dileklerinizi yazmadiysaniz henuz vaktiniz varken es gecmeyin. Hani nerede derseniz eger , iste burada :)


7 yorum:

  1. daha nice nice başarılara iiinşallah Diloş. Kuzgun-yavrusu meselesi değil ama bence en gözde çalışma ginger bread house!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozlemakim sagol kuzum. Hehehe su mobil kuslu da fena diil ama gene de en guzeli benimki :)

      Sil
  2. İlk on içinde yer alan hepsi birbirinden güzel çalışmalar,tebrik ederim.Yolun açık olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler. Sizi Ozlem'den hep duyarim. Umarim bir gun Izmir'e geldigimde tanisiriz. Sevgiler..

      Sil
  3. Merhaba blogunuzu baştan sona okudum. Keçe işlerinizdeki maharetinize hiç değinmeyeceğim çünkü hepsi harika demekten başka bir şey gelmiyor dilimden :) Ancak Giritli bir göçmen çocuğu olarak her yazıyı her resmi yarı hüzün yarı tebessümle okuyup tekrar tekrar seyrettim. Takipteyim selamlar sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Ovgu dolu cumleler icin tesekkurler. Girit gocmeni bir cok arkadasim var hepsinin de gozunde sanirim ayni huzun var. Keske kimse bu kadar uzulmeseydi degil mi?
      Bir onceki gonderideki cekilise de katilin derim belki siz kazanirsiniz :)
      Sevgiler

      Sil
  4. çok güzel olmuş tebrik ederim:)ellerinize sağlık:)ilk 10 a baktım gerçekten en güzeli sizinki olmuş:)başarılar:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...