24 Aralık 2012 Pazartesi

Yeni yil ve cekilis yaklasirken hatta Noel gelmisken...

Bugun tum Yunanistan'da Noel kutlamasi yapiliyor. Uyanabilenler yarin sabah cok erken bir saatte ( 5 sanirim ) kiliseye gidip ayine katilacaklar sonra da eve donup yemekleri hazirlamaya baslayacaklar. Sonra herkes butcesinin izin verdigi kadar ama gonulleri zengin bir masaya oturup hep birlikte noel yemegi yiyecek. Daha sonrasi sis gobekler, agir gelen yemekler ve dort basi mamur bir ogleden sonra uykusu.

Bir sonraki hafta da yilbasi. hic bu yil ne kadar da cabuk gecti geyigine girmeyeyim diyordum ama ne cabuk gecti sahiden yahu.

Bu arada hanimlar beyler, cekilisimiz son hiz devam ediyor.  Katilmak isteyenler icin link burada. Guzel dileklerinizle birlikte bekliyorum. Hala bir haftamiz var ve ayiptir soylemesi hediyeler pek guzel.

Sanal yilbasi agacimiza isimler sigmayinca tum katilimcilari birer yildiz yapip agacin etrafina serpistirdim. Sayi artarsa eger ikinci yilbasi cami yolda ismarladim geliyor :)

Paril paril  parliyorsunuz :)
Edit: Katilimci sayisi artinca dedigim gibi yildizlara ekleme yaptik.


Cekilis yarin, herkese bol sans...

13 yorum:

  1. Adımı yıldızda görünce bile pek sevindim:)

    YanıtlaSil
  2. Hakikaten parıl parıl parlamışız:))))
    Sonucu merakla bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  3. Az kaldiiii dort gozle bekliyoruz :-)

    YanıtlaSil
  4. Agacimizda br harika olmus

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Dilara bir keçe sever olarak blogunu çok sevdim, ev muhteşem olmuş ellerine sağlık.Sık sık ziyaret edeceğim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Dilara Hanım,

    10 Marifet'te gezinirken yaptığınız keçe evi gördüm, çok beğendiğimden bloğunuza bir uğrayayım dedim. Ve inanın geldiğime nasıl memnun olduğumu anlatamam. Öncelikle yaptığınız ürünler çok zevkli ve sevimliler. Sonra da Yunanca öğrenmeye başlayan birisi olarak Yunanca'ya dair küçük küçük açıklamalarınız, Yunan kültürüyle ilgili gözlemleriniz tam aradığım şeydi. Benim gibi ilgi alanı el işleri ve dil öğrenmek olan birisi için biçilmiş kaftan sizin blog :)Neyse çok uzatmayayım. Sizinle tanıştığımıza çok çok memnun oldum. Ayrıca benim de bir bloğum var. Beklerim sizi de :)

    γεια σου,
    Φιλιά!

    YanıtlaSil
  7. Kizlar az kaldi hadi son 2 gun :)
    Mehtap Hanim ve Sedosfer :) mesajlarinizla beni cok mutlu ettiniz. Neden cekilise de katilmiyorsunuz? Sedosfer, Yunanca ogrenme istegin icin tebrikler. Nerede yasiyorsun? Yunanca zor ama cok keyifli bir dil. Ben burada 4 yili devirmeme ragmen tembellikten ve evde yunanca konusmamaktan hala akici bir sekilde konusamiyorum ne yazik ki. Gene de soracagin birseyler olursa yardimci olmaya calisirim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koşuşturmacadan cevap veremedim ve maalesef çekilişi de kaçırdım. Ben İstanbuldayım. İşlerin yoğunluğundan biraz ara verdim ama işlerim azalsın ilk iş yun. çalışmak olacak :)

      Sil
  8. "Niye benim adım yok" dermişim. :((( Çok sevgiler, mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
  9. Sarecim alttaki cekilise katilanlari yazmistim. Hemen yeni yil dileklerini ve hangi secenegi istedigini yaziver seni de ekleyivereyim hemen :)

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel sayenizde yılı yıldızlar üstünde bitirdik.
    Iyi yıllar,mutluluklar,sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...