20 Şubat 2013 Çarşamba

Acaba postam nerede?



Merhaba,
Kargocular, postacilar gecen hafta gene bana calisti, kiskanmayiniz. :)Bana gelenler konusunda basariliyim ama gidenler konusunda cok da basarili olamiyorum her zaman.
Heybeliada'ya yolunuz mutlaka dusmustur. Orada bir arkadasimiz yasiyor , cesit cesit cok  guzel receller yapiyor.( Ben adalara hep giderim aa neredeymis diyenler icin facebook adresi burada. )Beste yeni yil girerken benden Emine icin birkac kavanoz kapagi siparis etti, adresini vs aldi. Ben caktirmadan en cok hangi recellerin satildigini filan sordum. Hesapta postayi Beste'den bekleyecek ama ta taaam paket benden gelecek. Ben gecikmeli de olsa kavanoz kapaklarini bitirdim, postaya verdik. Hatta Aris postanede gonderi numarasinin yazili oldugu kagidi vermediler diye cingar bile cikardi. Yani elimizde takip numarasi yok. Ala...
Neyse , aradan bir  hafta gecti ses yok. Emine hicbirimize tesekkur etmiyor :) 10 gun gecti gene ses yok. En sonunda dayanamadik sorduk bir posta gelecek ulasti mi diye. Tabii isin surprizi filan kalmadi. Ulasmayan bir posta, uzulen bizler, emekler, sinir bozuklugu falan filan.  Dun gene sorduk hic ses yok. Ben tekrar yapip gondericem caresi yok. Oysa ne de guzellerdi filan diye fotograflari gonderdim. Emine ben tekrar postaneye bir sorayim dedi ki.. aradan yarim saat gecmeden postaci kapiyi calmis, elinde bizim paket!. Kizcagiz postaciyi gulerek karsilayinca adam da sasirmis tabii..
Dun de Beste'nin dogum gunu idi dolayli bir hediye oldu , hos oldu.


bu aci biber receli icin







Macerali bir yolculuktan sonra lezzetli recellerini susleyecekler ucumuz de mutluyuz. 




Gecen hafta bos durmadim tabii ki kucuk prens ve sallanan at siparislerim vardi, onlari yapip yolladim;


Soylemesi ayip gene postaci kapimi caldi :))  Kubra bu sefer cok yararlanacagim bir kitap yollamis Finlandiya'dan;


Bir hevesle hemen iclerinden bir tanesini denedim. Biyiklar kolalanacak tabii ki bu acele ile cektigim fotografi.
Sonra bir suru kitap ayraci ve duvar susleri yaptim, yeni dogacak bir bebek icin kapi susu yaptim ama onlar da bir sonraki yazida gorucuye cikacaklar.. Onumuzdeki hafta gene sergi var Selanik'te tam hiz calismaya devam..
Hava soguk ama gunesli biraz isiriyor . Gene de gunesle uyanmak harika bir sey.
Gunesli gunleriniz eksik olmasin. 

7 yorum:

  1. Ben bu küçük prenlere bayılıyorum ya..

    YanıtlaSil
  2. :) tesekkurler, sana da gonderelim. Posta gec gidiyor ama yerine mutlaka ulasiyor baksana.

    YanıtlaSil
  3. Kavanozlar harika! Eminim reçeller de nefis:)))
    Kitap tam senlikmiş, eminim daha neler çıkacak senin ellerinden:)

    YanıtlaSil
  4. Ptt'ye suç atmak istemiyorum ama bir yavaşlık var gibi geliyor bana da. Sevgili Semi'nin sayesinde kartpostallaşma (postcrossing) etkinliğindeyim. Sürekli ben kart yolluyorum ya da yurtdışından bana kart geliyor. Arada nadiren de olsa kaybolanlar oluyor, üzülüyorum ben de sizin gibi. Ama kargo daha güvenilir. Mutlaka ulaştırıyorlar geç de olsa.

    Kavanoz kapağı çok tatlı bir düşünce ve çok hoş olmuşlar. Ayrıca, Küçük Prens çok çok güzel. Hakikaten daha geniş çaplı bir reklam, duyuru yapsanız, deli gibi kapışılır gibi geliyor bana. Çünkü piyasada küçük prensli bardaklar falan var ama sizinki gibi orijinal ve Küçük Prens'in sevimliliğini, sıcaklığını yansıtan bir şey ben görmedim. Gerçi böyle bir kapışılma durumunda siz siparişlere nasıl yetişirsiniz, bilemiyorum :)

    Size çok kolay gelsin

    YanıtlaSil
  5. Eline saglik kuzu! Recel yiyenleriniz, kece mudavimleriniz bol olsun . Paket gonderme konusunda ben de senin gibiyim, onu da koyayim, bunu da yapayim eyvah yilbasi geliyor hadi o da aradan ciksin derken neredeyse bi sene geciyo yav! Hehehehe

    YanıtlaSil
  6. Amma macera olmuş ama reçel sihirbazına çok yakışan hediyeler olmuş.
    Eeee...kimin elinden çıkmış, çok güzel olmuşlar.
    Limona bayıldım diyecektim ama sayfaya yeniden bakınca diğerlerine haksızlık etmişim.
    Ellerine sağlık, canım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Dilara Hanım merhaba. Bir siparişimiz olacak ama size nasıl ulaşabilim? e-mail adresinizi göremiyorum. Bana zynptncy@gmail.com adresinden ulaşabilir misiniz?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...