5 Şubat 2013 Salı

Bebelere baykus

Onceki gonderilerde fotografini paylastigim  uyku mahmuru baykuslu yastigi hatirlarsiniz. Aynisinin bir kucugunu Basak Teyzesi  kucuk Oscar icin siparis verdi ve gecen hafta Ingiltere'ye gonderdik.

Minik sahibinin eline gecene kadar da fotografini hicbir yerde yayinlamadim. Artik posta yerine ulastigina gore bu acayip sevimli yastigi ( napiyim cok guzel yapmisim mutevazi davranacak degilim))) blogda yayinlamanin zamani geldi .

Ama cok seker degil mi?

30x30 cm ( kanatlar haric )

Hamis 1 : Mutlaka daha onceden de yapiliyordur ama ben kendi kendime akil ettim. Kumaslarin kenarindan cikan havlar sinirimi bozuyordu. Evde dekupaj tutkalim vardi. Bir deneme yapayim dedim. Kumasin kenarlarina bir firca yardimiyla surdum ve kurumasini bekleyip sonrasinda diktim. Harika!..  Aklimi seveyim.

Hamis 2: Usenmezsem bugun eger usenirsem en gec yarin cok ozel bir dogum gunu partisinin hazirligiyla ilgili bir yayinim daha olacak. Kiyisinda kosesinde benim de emegim var. Ozene bezene yazmak istiyorum.

10 yorum:

  1. Ellerine saglik canim, yine cok guzel olmus :-)

    YanıtlaSil
  2. İnsanın ona sımsıkı sarılası geliyor ya, çok şeker olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Bence de mutevazi davranma, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çolk cici olmuş ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tane de kendime yapicam galiba arada sirada mincirmak icin.
      Tesekkur ederim.

      Sil
  5. ellerinize sağlık çok güzel olmuş,kumaşları nerden temin ediyorsunuz acaba ben bir türlü şirin kumaşlar bulamadım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu Hanim, keceler malum. Diger kumaslarin mavi olanini buradan , digerlerini de Mahmutpasa'dan almistim. O taraflara bir bakin bence kesin bulursunuz.
      sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...