4 Temmuz 2013 Perşembe

Nerede kalmistik?

Iki aya yakin bir sure gecti hayatimdan bloga yazmayali..


Mayis ayinin sonundan beri tek beden olduk , kalplerimiz  Gezi Parki'nda atti.
Bazilarinin benim gibi ici gitti ama bir turlu kendimizi  oraya tasiyamadik. Bazilari da orada olup da gaz yedi,yaralandi,sakat kaldi ve canlarini kaybetti. Bilgisayar basinda ziril ziril agladigim, orantisiz zekaya sapka cikartip dakikalarca guldugum,  vicdansizligi bir kere daha -hem de nasil iyi -anladigim gunler yasadik. Tum kaybettigimiz  canlari tekrar saygiyla anmak isterim.

Haziran ayi benim icin kotu bir aydi cunku can dostumdan ayrildim. Sutlac oglum bizi ardinda birakti gitti . Simdi penceremden her gun baktigim ormandaki agaclarin birinin altinda yatiyor. Her sabah masanin basina oturdugumda Mia'nin basini oksarken O'na da bir selam cakiyorum.Ne zaman isimden basimi kaldirsam oradan bana bakiyor biliyorum. Keske bu kadar aniden ve erkenden gitmeseydin be Sutlacaki.. Seni cok ozluyorum.

Butun bunlar yasanirken ben calismaya devam ettim. Hatta en verimli ay bu aydi. Siparisler beni bayagi zorladi ama ustesinden gelmeyi basardim dolayisiyla da artik limitlerimi ogrenmis bulunuyorum :)) Ufak tefek gecikmelerden dolayi bana anlayis gosteren sevgili musterilerime bir kere de buradan tesekkur ederim.

Yaptiklarimi yavas yavas paylasacagim ama bu gecenin mesajinda sadece iki tek  fotograf koymak  isterim.

Birini  zaten yukarida paylastim, her gordugumde hala icim titriyor. Asagidaki ise Turkiye'ye gidip de o gunlerde orada bulunamayan, bundan dolayi ici sisen bendeniz  capulcunun duygularina ayna oldu.


Artik arayi bu kadar uzatmayacagim soz..

4 yorum:

  1. Bende uzun zamandır yazmıyorum bloga ama bugün yarın bende gelirim aranıza. Sizleri görmek ne kadar güzel. Sütlaca çok üzüldüm:(
    Bu prenslere bayılıyorum hala , artık yapsam bir tane tontişime iyi olacak. Sizinkiler kadar temiz iş olmayabilir ama bizde öğreneceğiz yavaş yavaş dimi:)

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar aradan sonra hoş geldin demem lazım. Seni çok iyi anlıyorum, bizim için berbat geçen bir zamandı.
    Ben de tekrar döndüm bloga. Biraz kafamın dağılması da lazım.
    Senin için zaten daha da kötü, Sütlaç`ın kaybı da üzerine gelmiş üzüntünün.

    YanıtlaSil
  3. Herseye ragmen hayat devam etmeli zaten :-) Gorsunler kac bucak oldugumuzu....
    Sutlaca bir selam da burdan !

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...