22 Kasım 2012 Perşembe

Guzel haberler




Once dun sabah aldigim sevincli bir haber  ile baslayayim.

Sevgili Bahar'in kizkardesi dogum yapti . Minik Can'in bahti acik olsun, omru uzun olsun,cebi dolu olsun, kalbi guzel olsun, akil kupu olsun,  annesi babasi , tum sevdikleri hep onunla olsun. 

Kapi susunu de hemen ekleyelim kusur kalmasin tabii ne de olsa biz yaptik :)



Diger haberi ise biraz once yani bu aksam aldim.  Sevgili blog arkadasim Semi'nin blogunda  gecen hafta bir cekilis vardi. 3 tane hediyeden istediginiz herhangi birini secip cekilise katiliyordunuz. Bu tip seylerde sansim yuzume guler ama buyuk piyangolardan daha bir sey kazanmis degilimdir. Hicccc onemli degil kendimi piyango kazanmis gibi hissediyorum. Bir mutlu oldum bir mutlu oldum sormayin. Yasasiiiiiin .
Tekrar tesekkur ederim Semicim. Bak burada bile sevincten inliyorum. 

Not: Acaba bir cekilis de ben mi yapsam diyorum. Semi su isi bana ogretir misin?

18 yorum:

  1. Sen kazandin diye ben de cok sevindim :-) Ama Semi'ye soyledim vallahi eger giyip resim koymazsan buraya geri iste dedim, dedim valla!

    YanıtlaSil
  2. cekilisten ne kazandinnn onu yazmamissinn bir.kapi susune bayildim yaptigin herseyi biraraya getirip icinde kaybolmak istiyorum.Can da hosgelmis sefa getirmis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minnis ne guzel yazmissin yorumun cok hosuma gitti.

      Sil
  3. uğurlu olsun =) bence de eğer önlüğün İskeçe manzaralı resmini görmezsek olmas. kalamarım, karidesim, Başağıma katılıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Minecim linkte gorebilirsin. Basak ve Ozlem isimli gorumce misali hatunlar, tamam giymesine giyerim de insallah olur malum gobek vs vs..

    YanıtlaSil
  5. Can`a bir ömür boyu mutluluklar:))
    Şansın hiç bozulmasın, umarım bir gün piyangoda büyük ikramiye kazanırsın. (şimdilik önlükle idare et:))
    Çekiliş işi öğretilecek bir şey değil, herkes kendisine göre yapıyor. Çoğu blogger şartlar koyuyor, ben kimseye amuda kaldırmıyorum. Beni takip eden, okuyan yorum bıraksın yeter. Orada burada yaymasına da gerek yok. Yani sana kalmış şekercim, nasıl istersen:)) Her türlü yardıma hazırım:)
    Adresini bekliyorum:)


    YanıtlaSil
  6. Semi'cim su numara secme olayini nasil yapacagimi ogret yeter. Ben de nelerden vazgececegime kara vereyim. ( sorma yaptiklarim konusunda biraz kiskancim. Sattigim her parcada birazcik ozlem duyuyorum.)

    Adresi yollayacagim da ikilemde kaldim. Zaman zaman Kesan'a Istanbul'a Bursa'ya gidiyoruz. Acaba o zamanlara denk getirip kargo subesinden mi alsam yoksa direk annemin adresini mi versem. Du bakali bir karar verecegimdir.

    Sans konusundaki dileklerine tum ictenligimle katiliyorum. Basak & Ozlemaki gorumce kiliklilar ikilisi onlugu giyp de foto cektirmezsem geri istetecekmis falan filan. Ben de diyorum ki simdi: O ONLUKLE PLATIA'DA ( YANİ SEHİR MEYDANİNDA) KOLUNU BACAGİNİ ACIP HAVAYA ZIPLAYARAK POZ VERMEYEN NE OLSUN!.. ( HERSEY MAKSIMUMDA POZU )
    Hih iste di mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için hiç fark etmez. Yakın zamanda Bursa`ya geleceksen elden de teslim edebilirim:))

      Numara seçme olayı basit: http://www.random.org/

      Önlüğü nerde istersen orda giy canım, sen bakma görümcelerine:)

      Sil
  7. apokries de gelmedi daha ne iş der cümle alem ayol =) dur çıkma plateialara falan. balkonda çekil, manastır manzaralı kafi =)

    YanıtlaSil
  8. bir pazar sabahi daha kimsenin afyonu patlamamisken yapabilirim de fotografi kim cekecek Aris de o saatte uyur. Neyse ben onun basina eksir , canindan bezdirir ve kufrederekten platiaya tasirim.

    YanıtlaSil
  9. zavallı eniştem yaaa...hakikaten bu sene ne giyilecek apokriesde?

    YanıtlaSil
  10. bilmiyin ki. hadi siz de gelin buluruz giyecek bisey. Ama benim aklimda kedi olmak var gene.

    YanıtlaSil
  11. kaplan ol bu seneeee. başak karides olsun ben de deniz kestanesi. video konferansla kutlayalım!

    YanıtlaSil
  12. hadi ben kaplan olurum yuz boyama kitabim var, Basak'i da bir sekilde karides haline sokariz da a be Ozlemaki seni nasi deniz kestanesine cevirecegim canim benim? Hem oyle uzaktan olmaz video konferansla filan. Bir kere iyice kafalari bulmak ve o kafayla duduk otturup nefessiz kalip iyice basi dondurmek lazim.

    YanıtlaSil
  13. siyah örgü şişleri kullanabiliriz mesela! olma mı??

    YanıtlaSil
  14. siz hele bi gelin de istedigin siyah orgu sisi olsun.

    YanıtlaSil
  15. Apokres ne ulen? Bi halovin'de sizde mi var? Ben karides yerine istakoz olabilirmiyim? Malum, guzel beldemiz Nivboriportumuzda bolca bulunur kendisi :-) Kirmizi da pek yakisir....o degilde laf agizdan bi kere cikar bacim, ister kocanin ustunde zipla ister meydanda ben o onlugu ustunde gorucem! Biz once Yunanistana mi gidiyos, Beste kirar kafamizi ama hasta simdi o demi? Hem ablan da kizmaz boylece, oylemi yapiyos? Orda lakerda var mi? Bi de semizotu? Yoksa gelmem, ha bir de Turk rakisi getirsek kizarlarmi? Illa ortalik karistiricam, vallahi kanimda var gorumcelik demekki hihihihihi!

    YanıtlaSil
  16. Apokries karnaval anlaminda kullaniliyor Basak. Istedigin her seyi olursun istakoz kostumu de senin kopeen olsun . Toplanin buraya gelin Bestos da gelir Aris'i evde birakir kiz kiza dagdaki kulubeye gideriz 2 gunlugune. Lakerda burada yok ama onu da Ozlem getirir zaten. Eh artik Beste de birazcik macaron, cikolata filan getirir. Semizotu her yerde yetisiyor var tabi. Turk rakisi getir istersen ama buradakiler de fena diil gorumcanim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...