14 Mart 2013 Perşembe

Demokrasilerde careler tukenmez

Efendim uretim hizla devam ediyor nefes almadan fabrika kizi modunda calisiyorum. ( Burada derin bir nefes alinip "masallah" denir .)
Artik birazcik daha profesyonel gorunmek lazimdir diye  gonderilerde urunlerimi kutu icine koyayim diye dusundum. Butun Xanthi'yi gezdim sadece bir tek yerde baskisiz kutu buldum o da istedigimden buyuktu ama gene de satin aldim. Neyse daha sonra  kutucuyu buldum haftaya istedigim boyutlarda bir suru kutum olacak yasasin :)
Ama hala elimde ihtiyacimdan cok buyuk olan bir kutu haricinde kutu yoktu ve ertesi gun kargoya verilmek icin bekleyen bir kac tane  hazir siparisim vardi. Kirtasiyeden kraft karton aldim , internetten de biraz arastirma ile birlesince ta taaaam kutular hazir :)


Birseyleri kendim de uretebilince cok mutlu oluyorum. Tabii ki hazir almaya gore daha amator bir calisma ama gene de bir seyin alternatifini yapabilmek guzel. 

Bu da kare olani:


Artik siparisler kutu icinde ve ufak bir mesajla gidecekler adreslerine.  

Sirada baskili ambalaj kagitlari var biraz fiyat topladim fiyat tamam  ama en az 100 kg siparis verme sarti beni dusunduruyor. Bakalim ne yapacagiz. 

Fikri olan? 




2 yorum:

  1. Hiç fikrim yok bu konuda.
    Senin gibi marifetli insanlar o kutuları bulur kendisi de yapar. Hiç şaşırmadım:)) Çok da profesyonel görünüyor, farbrika kızı olarak devam!

    YanıtlaSil
  2. Buradaki ambalaj sirketlerini dusundum (bir ara cookie vs satma hayali vardida!) Fakat uzaksin anacim yaaaaa!
    Bakmissindir belki ama bir ebay denesen? Oraya normal sirketler de sayfa koyuyor biliyorsun! Ben Turkiye'den tespih ucu almistim felan! Hahahaha olmadik yerden olmadik seyler yakaliyorsun hem de paypal ile calistiklari icin para gelmedi, gonderi gelmedi yapamiyo kimse!

    Bi rahaki postayla ambalaj fabrikasinin kataloglarindan birini yollicam sana, sirf agzinin sulari aksin deyu, ehehehehe!

    Optum kocaman sulu sulu :-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...