27 Ocak 2013 Pazar

Kirmizi baslikli kiz

Gecen hafta neler oldu?

Persembe gunu Kesan'a gittim geldim. Malzemeler burada cok pahali oldugu icin hem ziyaret hem ticaret hesabi gidip alisveris yapiyoruz.  Donuste Yunanistan sinirindan girer girmez acayip bir yagmur ve firtina basladi. Alexandropouli ( Dedeagac ) 'i sel goturmus. Kocaman kocaman dolu yagdi. Iskece'ye ulastigimizda yagmur dinmisti ama buraya da bayagi hasar vermis.
Kesan'dan donerken Turkiye sinirinda yaklasik 1.5 saat bilgisayar sistemlerinin gelmesi icin bekledik. Beklerken asagidaki fotografi cektim.  26 Ocak gumruk gununde bilgisayar sistemleri icin de bol  bol inovasyon diliyorum.





Turkiye'dekiler kiymetini bilin. Burada salep var ama hic denemedim. Boza ise hic yok. Hatta benim gibi uzakta olan diger arkadaslarla birlikte boza yapma denemelerinde bulunuyoruz. Basarili olan fotografini koyuyor. :)  Beste ve Yasemin basarili oldular ; ben isin kolayina kactim , Kesan'a gitmisken bu iki nimeti de aldim getirdim.






"Kucuk Prensler " ugurlu geldi. Cok fazla sayida siparis aldim. Ele kuvvet calismaya basladim bile.
 Ingiltere icin  yeni bir siparis geldi,  gecen haftaki baykuslu yastigin  biraz daha kucugunu yaptim  sahibiyle bulusunca fotograflarini yayinlayacagim. Simdilik surpriz...
 Bu hafta Ingiltere'ye, Italya'ya, Atina'ya ve ah guzel Istanbul'a gonderecegim paketlere calisacak postane :)

 O kadar siparisin icinde sirf keyfine bir kasnak yaptim. Ne zamandan beri bir kirmizi baslikli kiz hikayesini kasnaga aktarmak istiyordum en sonunda oldu. Zaten hep ne zaman vaktim az olsa  ya da isim olsa hep isimle ilgisi olmayan seyleri yapmak isterim. Agacin arkasinda saklanan hain kurt dahil olmak uzere bence cok guzel oldu.

Sanirim kasnagin altina "DORA" ismini isleyecegim. 

Kesan'dan donerken sifayi kaptim, iki gunden beri inanilmaz bir bogaz agrisi ile cebellesiyorum. Ictigim      bitkisel caylarin, zencefilli ballarin haddi hesabi yok. 

 





 Dolayisiyla bugun gene hasta hasta yatip sonra gene bilgisayarin basina gectigimde  facebook profilimde guzel bir surprizle karsilastim.  Iki hafta once bloga  yazdigim ve adreslerine gonderdigim kapusonlu montlar gercek sahiplerine ulasmis. Bana da fotograflarini yollamislar.

Ne guzeller degil mi?






Aslinda hepsinden en guzeli de cocuklarin yuzundeki mutlulugu gormek . 












Gecen hafta uc asagi bes yukari  bunlar oldu. Bakalim bu hafta bizi neler bekliyor?
Iyi bir hafta dilegiyle...

18 yorum:

  1. Dilara öncelikle Kırmızı başlıklı kızına bayıldım çok detaycı ve uyumlu çalışmışsın ellerine sağlık harika görünüyor.Montları çocuklar çok sevmiş yüzlerinden belli :)Gurbette olmak ne kadar zor değil mi? Oysa ben Yunanistan ı ülkemize daha yakın buluyordum boza bile yok :)Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. :) cok tesekkur ederim. Evet biraz detayciyim bu islere de yansiyor.
    Gurbette olmak zor ama ben yoldan gonullu ciktim derler ya bu benim secimimdi. :)
    Yunanistan'da hersey ama hersey var -gullac bile getirttik- ama bir tek boza yok. O kadarcik da olsun di mi?
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş çalışmalarınız ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
    Küçük Prens paylaşımı Pazartesi sabahı Kitaplık Kurdu'nda olacak. Güme gitmesin diye hafta sonuna koymadık, ziyaretci trafiği düşüyor çünkü. Küçük Prens harika olmuş ellerinize sağlık. Link de verdik, her zaman bekleriz paylaşımlarınızı, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ince ayar icin cok tesekkur ederim :) O zaman ben de yarin haftaya guzel bir surpriz ile baslarim. Ayrica elimden geldigince Kitaplik Kurdu'nda yer almaya calisacagim.
      Benden de sevgiler..

      Sil
  5. Çok güzel olmuşlar bayıldım, marifet başka birşey :)

    YanıtlaSil
  6. Dilaracim oncelikle bi bardak bozani icerim :-) biz okulda boza yapmistim bayagi zahmetli bir isti.sen satin almakla iyi yapmissin :-) montlar cok guzel olmus eline saglik.face kapatmis olabilirim ama seni takipteyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minis boza bitti gittiii. Ama yakin bir zamanda tekrar gidersem senin icin de alip gonderirim. Ben de kac gundur seni neden facebookta goremiyorum diyordum.. O halde takibe devam :)
      Cok optuum

      Sil
  7. Öncelikle çok geçmiş olsun:)
    Ben de hastayım birkaç gündür. Kai Felix'den bana geçti.
    Siparişlerinin bol olması çok sevindirici. Hep artsın, çok olsun:)
    Yeni pano da çok hoş, eminim çok talep gelecektir.
    Baharda gelirsem gerçekten buralardan ne istiyorsan yaz bana. Gurbete katkımız olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol Semi.. Tam gecti derken ertesi gun oksuruk basliyor. Oksuruge alisip oh neyse bogaz agrim geciyor diye sevinirken oksururken sirtim karincalanmaya basliyor. Anlasilan cidden fena usutmusum yaktin beni TC Gumruklerinin bilgisayar sistemleri..
      Yeni panoya isim de ilave ettim daha guzel oldu. Umarim bol bol siparis alirim :)
      Baharda gelirsem degil gel tabii. Ben de listeyi simdiden hazirlamaya baslayayim.
      Hehehehe saka saka..

      Sil
  8. Eline sağlık.Güzel olmuş kırmızı başlıklı kız,sırada hangi masallar var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soylemem surpriz olsun ;)
      Cok tesekkurler...

      Sil
  9. Ben simdi sana bir tarif vericem "lettir git' diyeceksin! Ama ne bogaz, ne oksuruk ne de ciger kalacak garanti verebilirim!

    Bir kucuk kuru sogani rendenin en ince kismiyla rendeleyip icine iki uc corba kasigi bal koyuyorsun, yemeklerden sonra (ac karnina mideyi telef edebilir!!!) bir tatli kasigi yok ben deli dumrul gibiyim bana birsey olmaz dersen iki tatli kasigi yutuyorsun.

    Sonuc: kocana yazik olacak bir sure ama muhtemelen ertesi gunu oksuruk, onun ertesinde cigerler arinacak!

    Benden soylemesi!

    O siparisler katlansin, cogalsin o kadar cok buyusunki kendi hobi atolyeni acasin bir gun! Kizlar siparis yaparken sen icinden ne geliyorsa onlari isle butun gun :-)Biz de kahveye gelelim ustune Ozlemaki'nin lakerdalari ile demlenelim :-)

    Oslemisim bea...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basak ne zamandir yazicam bir turlu kismet olmadi. Dedigin soganli baldan da yaptim ve yedim sanirim ise yaradi. Hala ufak tefek okusurklerim var ama cigerlerimi de elime almiyorum artik.
      Bu arada soguk alginligimi Aris'e sattim olem ben olem ben. Su erkekler hasta olunca daha bir zor oluyorlar.
      Kuzum ben de optum ve cok osledim yaa

      Sil
  10. ya, ben hala kapşonlu polar bulamadım =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa hadi bul da yapivereyim hemen!.. Ben de bakiniyorum bir yandan. Bir anda iki tane birden kapusonlu mont sahibi olabilirsin :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...